Kinderen

 
Officiële pasfoto's voor kinderen

Vanaf 26 juni 2012 is het bijschrijven van uw kind in uw paspoort niet meer mogelijk. Alle kinderen moeten tegenwoordig over een eigen reisdocument beschikken. De geldigheid van alle kinderbijschrijvingen en kinderstickers vervalt per deze datum. Foto de boer heeft jarenlange ervaring in het maken van officiele pasfoto's van Baby's en kinderen. 

Geldigheid paspoort

Het vervallen van de kinderbijschrijving per 26 juni 2012 heeft geen gevolgen voor de geldigheid van uw paspoort. U hoeft dus geen nieuw paspoort voor uzelf aan te vragen, maar u moet wel een eigen paspoort of identiteitskaart voor uw kind(eren) aanvragen.

Europese regelgeving

Het vervallen van de kinderbijschrijving komt voort uit gewijzigde Europese regelgeving.
Voortaan is maar 1 persoon per paspoort toegestaan. Deze regel moet uiterlijk 3 jaar na het vaststellen ervan ingevoerd worden. Dat is per 26 juni 2012.

Wanneer heeft mijn kind een eigen paspoort of identiteitskaart nodig?

Kinderen vanaf 14 jaar hebben een eigen paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) nodig vanwege de identificatieplicht. Vanaf 26 juni 2012 hebben kinderen van alle leeftijden een eigen reisdocument nodig en is bijschrijven niet meer mogelijk. De geldigheid van alle bestaande bijschrijvingen vervallen dan.

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu