Pasfoto's

Foto de Boer als gecertificeerde pasfotospecialist maakt uiteraard perfecte officiëel goedgekeurde pasfoto's . U krijgt een set van 8 pasfoto's.

Deze pasfoto's voldoen daarmee aan de strenge wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Hierdoor zijn de gemaakte pasfoto's gegarandeerd goed voor alle officiele doeleinden als Paspoort, Rijbewijs, ID kaarten etc. Voor pasfoto's kunt u bij ons terecht van Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 Zaterdag van 10.00 tot 15.00.

Het kan zijn dat de winkel is gesloten i.v.m. fotografie op lokatie. Het is het beste om van tevoren even contact op te nemen zodat u niet voor een dichte deur staat.

FotodeBoer Aalsmeer is RDW erkend fotograaf voor het online verlengen van rijbewijzen.

Dit gaat als volgt in zijn werk:Neem uw rijbewijs of rijbewijsnummer mee, Wij maken van u een pasfoto en versturen deze en uw handtekening beveiligd digitaal door naar de RDW.Binnen een paar minuten krijgt u een mail van de RDW, hierin staat of uw aanvraag is goedgekeurd en of u het online kunt verlengen.
U heeft de DigiD-app met ID-check hiervoor nodig.
Vraag uw rijbewijs aan via de knop Rijbewijs verlengen en betaal de kosten via IDEAL.
U krijgt binnen 2 werkdagen na de aanvraag een email dat uw nieuwe rijbewijs klaar is.

 

Wie kan voor u de officieel goedgekeurde pasfoto’s maken?

Wij maken uiteraard officieel goedgekeurde pasfoto's of u deze nu nodig heeft voor het paspoort, identiteitsbewijs, OV-kaart, 65+ pas, treinkaart, sportpas of zomaar. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Alle visa's, en paspoorten en Rijbewijzen.
 

Wij zijn gespecialiseerd in pasfoto's in van alle landen zoals amerika, canada, polen, india, china, pakistaan, etc 

Voor officiële pasfoto's van vakkwaliteit gaat u naar FotodeBoer Aalsmeer Zijdstraat 43 in Aalsmeer Centrum tel : 0297-324263  /  06-22344040

Onze  pasfoto's voldoen aan alle moderne en  strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt door een officiële instantie toch een keer niet worden geaccepteerd, dan wordt deze uiteraard discussieloos en geheel kosteloos overgemaakt.

De betreffende officiële instantie geeft hiervoor gebruikelijk een formulier met de reden van afkeuring aan u mee.
Klik HIER voor uitgebreide informatie welke eisen de overheid stelt aan uw pasfoto.

 

Logo Lab 35 | Aalsmeer.nu + Logo CMS Eyecreator